Рерна пуна крема за лице – спречен покушај шверца на Келебији

Путници из Беча покушали су, на прелазу Келебија, да прокријумчаре креме за лице скривене у рерни, вредне 10 хиљада евра, саопштила је Управа царина.

Покушај кријумчарења крема за лице откривен је на граничном прелазу Келебија, саопштила је Управа царина.

Цариници су у сарадњи са полицијом спречили да скоро 10.000 евра вредне креме за лице буду прокријумчарене у рерни једног коришћеног шпорета.

Прекршај је откривен када је на ред за улазну контролу пристигао комби страних регистарских ознака, којим је из Беча ка Србији путовало троје путника.

Путници из Беча су службеницима на граници рекли да са собом носе само лични пртљаг, док је возач пријавио и један полован електрични шпорет.

Међутим, испод средњег седишта откривене су непријављене картонске кутије пуне крема за лице немачке козметичке куће "Марберт".

Даљом контролом цариника, непријављене креме пронађене су и у рерни пријављеног употребљаваног шпорета, као и у торбама са личним стварима путника.

Вредност више од 250 откривених крема за лице робне марке ''Марберт'' процењена је на готово 10.000 евра, и оне су заједно са возачем и возилом предате полицији у даљу надлежност.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво