Читај ми!

Нови Сад, возио у супротном смеру на делу пута на којем су коловозне траке одвојене банкинама

После објаве снимка насилничке вожње на друштвеним мрежама, полиција је пронашла 28- годишњег возача из Словеније, који је у Новом Саду управљао "фолксвагеном" у супротном смеру на делу пута на којем су коловозне траке одвојене банкинама. Прекршајни суд му је изрекао новчану казну у износу од 300.000 динара и забрану управљања аутомобилом на територији Србије у трајању од 10 месеци.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду, у сарадњи са Полицијском управом за град Београд, а по налогу Управе саобраћајне полиције, идентификовали су и пронашли двадесетосмогодишњег мушкарца из Словеније, који је у Новом Саду управљао "фолксвагеном“ у супротном смеру на делу пута на којем су коловозне траке одвојене банкинама.

Након што се на друштвеним мрежама појавио снимак насилничке вожње, полиција је одмах реаговала и брзом и ефикасном акцијом у Београду пронашла возача, саопштио је МУП.

Двадесетосмогодишњак је у скраћеном поступку приведен судији Прекршајног суда у Новом Саду који му је изрекао новчану казну у износу од 300.000 динара и забрану управљања аутомобилом на територији Србије у трајању од 10 месеци.

"Апелујемо на грађане да са повећаном пажњом управљају возилима како би се спречиле могуће саобраћајне незгоде са тешким последицама које могу да проузрокују овакве небезбедне ситуације", наводи се у саопштењу МУП-а.

понедељак, 10. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије