Читај ми!

Функционера Алијансе за будућност Косова Хаџија Шаљу саслушава Еулекс

Специјалци Еулекса претресли су имање и привели бившег посланика Алијансе за будућност Косова Хаџија Шаљу, кога тренутно испитују у Косову Пољу, у седишту Мисије ЕУ за владавину права на Косову и Метохији, преносе медији у Приштини.

Председник огранка организације ветерана бивше тзв. ОВК у Малишеву Метуш Круезиjу потврдио је да је Хаџи Шаља одведен на разговор и да је извршен претрес на његовом имању. Навео је и да нема информација да је Шаља ухапшен.

Његов брат Авни Шаља рекао је за Коха диторе да је Специјализовано тужилаштво дошло до Шаљине куће око 8 сати ујутро и обавестило га да је позван на разговор

Према његовим речима, Хаџи Шаља је осумњичен за ометање правде. Додао је да нема више информација и да чекају да се заврши испитивање.

Из седишта Специјалног суда у Хагу потврдили су да је на Косову у току неколико операција, не желећи да се посебно осврћу на случај Хаџија Шаље.

"Канцеларија специјализованог тужиоца спроводи текуће операције на Косову и нема даљих коментара", кратко је рекао портпарол суда Кристофер Бенет.

У августу 2020. године, Шаља је био позван од стране Специјалног суда као осумњичени, и с њим је обављен разговор у октобру.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије