Читај ми!

Хапшење криминалне групе у Новом Саду

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду, након вишемесечног интензивног оперативног рада, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, ухапсили су криминалну групу, осумњичену за више кривичних дела, саопштио је МУП.

Ухапшен је М. П. (2005), због постојања основа сумње да је учествовао у припреми и организацији извршења кривичног дела тешко убиство у покушају, почињеног на штету 22-годишњег Новосађанина, у јуну ове године. За то кривично дело терети се и 17-годишњи Новосађанин, против кога ће бити поднета кривична пријава, у редовном поступку.

Полиција интензивно трага за М. Ђ. (1997), који је, такође, осумњичен за учешће у извршењу овог, као и још једног кривичног дела тешко убиство у покушају, на штету  33-годишњег Новосађанина, у марту прошле године.

Такође, ухапшен је Б. П. (2005), осумњичен за кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Он се терети да је организовао мрежу малолетних препродаваца наркотика који су ухапшени раније и процесуирани, у складу са законом.

За кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја терети се М. П. (1979), у чијем је стану полиција пронашла пиштољ и више комада муниције.

Ухапшен је и Л. М. (2005), осумњичен за кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности јер је, приликом хапшења, ножем напао полицијског службеника.

Претресом станова осумњичених, полиција је пронашла кокаин, амфетамин и марихуану, као и знатну своту новца, у домаћој и страној валути, за који се сумња да је стечен продајом наркотика.

Четворици осумњичених Новосађана одређено је задржавање до 48 сати и биће приведени, уз кривичне пријаве, вишем јавном тужиоцу у Новом Саду.

понедељак, 04. март 2024.
15° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво