Читај ми!

Нови обрачун полиције и пљачкаша златарске радње у Сувој Реци, једна особа ликвидарана

Једна особа убијена а четворо ухапшено у полицијској акцији трагања за особама осумњиченим за пљачку златарске радње у Сувој Реци, пре неколико дана. Један полицајац је у тој акцији рањен.

"У току полицијске акције, осумњичени је пуцао на полицајце директно угрожавајући њихове животе, при чему је полицајац повређен. Полицајци у самоодбрани били су приморани да примене пропорционалну силу, успевши да неутралишу једног осумњиченог, док су још четворица осумњичених ухапшена. До сада је број ухапшених достигао седам особа, од којих је једна неутралисана, а за још једном полиција трага", наводи се у саопштењу из дирекције полиције у Приштини.

Након пљачке златарске радње 22. новембра, полиција је интензивирала истрагу и прикупљање доказа, па је данас у Приштини, Косову Пољу и Црнољеву спровела акцију контроле на седам различитих локација, са циљем идентификације и хапшења осумњичених особа.

Полицајацу рањеном у акцији пружена је лекарска помоћ у Клиничком центру у Приштини, где је, према првим информацијама лекара, ван животне опасности.

Полиција истиче да осумњичена лица имају криминалну прошлост и да су умешана у кривична дела као што су: убиство, разбојништво, тешка крађа, напад, претње, телесне повреде, принуда, поседовање оружја без дозволе и друго.

И током пљачке златарске радње у Сувој Реци дошло је до оружаног обрачуна маскираних пљачкаша и полиције. Тада су рањена два полицајца, али нису животно угрожена.

Процењује се да је током пљачке из златаре однета роба у вредности од 250.000 евра.

понедељак, 26. фебруар 2024.
12° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво