Читај ми!

Осумњичени за несрећу у Борчи пуштен да се брани са слободе

У Првом основном јавном тужилаштву у Београду саслушан je М. С. осумњичен да је проузроковао саобраћајну несрећу на Зрењанинском путу у којој је једна особа погинула, а три су повређене.

Београдски медији преносе да је М.С., који је синоћ приведен након несреће у Борчи, отац бившег кошаркаша Пеђе Стојаковића, али из МУП-а та информација није потврђена.

Осумњичени је данас на саслушању у присуству изабраног браниоца, изнео одбрану наводећи своје виђење саобраћајне незгоде, наводи се у саопштењу Првог основног јавног тужилаштва.

Имајући у виду да осумњичени није раније осуђиван нити прекршајно кажњаван, те да има уредно пријављено пребивалиште, тужилаштво није предложило притвор и истом је укинуто задржавање, па ће се у даљем току поступка бранити са слободе.

Дежурни јавни тужилац је након увиђаја наложио да се у даљем току поступка извади крв од осумњиченог, као и возача другог возила, да се изврши ванредни технички преглед возила и да се изузме видео надзор уколико постоји на лицу места.

Несрећа се догодила јуче око 17.30 на Зрењанинском путу, када је возило "мерцедес" којим је управљао М. С. предњим делом ударило у десну бочну страну путничког возила "пежо", којим је управљала А. М.

Том приликом једна особа из "пежоа" је преминула од задобијених повреда, док је једна особа теже повређена, а две лакше.

На лицу места возач је подвргнут алкотесту, који није показао присуство алкохола.

М.С. је осумњичен за кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара