Читај ми!

Одређено задржавање супружницима због сумње да су бацили бомбе на две куће на Звездари

Ухапшене две особе због постојања основа сумње да су извршили кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и изазивање опште опасности. Одређено им је задржавање до 48 часова, саопштио је МУП.

Припадници МУП-а у Београду, у сарадњи са Полицијском станицом у Љигу и Вишим јавним тужилаштвом у Београду, ухапсили су Д. К. (1966) и његову супругу В.Т. Р. (1984) због постојања основа сумње да су извршили кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и изазивање опште опасности.

Они се сумњиче да су 7. новембра ове године, у Београду, бацили експлозивну направу у двориште породичне куће једног мушкарца, која се није активирала, а сутрадан су, како се сумња, поново бацили ручну бомбу и том приликом је причињена мања материјална штета, саопштио је МУП.

Осумњичени супружници су, 15. новембра, како се сумња, бацили ручну бомбу на породичну кућу сестре овог мушкарца, која није експлодирала, након чега су брзом и ефикасном акцијом полиције ухапшени.

Д. К. и В. Т. Р. одређено је задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Како Танјуг сазнаје, полиција је ухапсила мушкарца и његову супругу у селу код Љига због сумње да су бацили бомбе на две куће на Звездари у власништву породице покојног Драгослава Космајца.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво