Читај ми!

На северу Србије пронађено 157 ирегуларних миграната, већа количина муниције и наркотици

На подручју Суботице и Кикинде пронађено је 157 ирегуларних миграната, саопштио је МУП. Полиција је пронашла и 289 метака различитог калибра, делове униформе, као и одређену количину наркотика.

Помоћник директора полиције генерал полиције Дејан Луковић изјавио је да припадници Министарства унутрашњих послова настављају са извршењем задатака на сузбијању ирегуларних миграција свим расположивим средствима и да је данас претрагом терена пронађено 157 ирегуларних миграната на подручју Суботице и Кикинде.

"Припадници Министарства унутрашњих послова пронашли су 157 ирегуларних миграната, 289 комада муниције различитог калибра, делове униформе, као и одређену количину наркотичких средстава и лекова“, изјавио је Луковић.

Додао је да се ти мигранти управо налазе у једном од илегалних кампова, у близини Суботице, одакле се преводе и превозе у западне земље.

 У овој акцији полиција је извршила и контролу 43 објекта у којима се пружају услуге смештаја ирегуларним мигрантима, наводи се у саопштењу МУП-а.

"Такође, пронађено је и осам пасоша турских држављана", навео је Луковић и још једном поновио да МУП има снаге, воље и жеље да настави са интензивнијим радом на сузбијању ирегуларних миграција, како би се становништво осећало безбедно и сигурно.

Полиција наставља акције и на подручју Сомбора и Пирота, закључује се у саопштењу.

недеља, 14. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво