Случај угинуле лавице у Суботици – пријаве против осумњичене, полиција пронашла и афричке албино џиновске пужеве

Полиција у Суботици поднеће кривичне пријаве против жене осумњичене да је држала, а потом из стана пустила младунче лава које је пронађено на периферији Суботице, а потом смештено у Зоолошки врт на Палићу, где је угинуло.

По налогу Основног јавног тужиоца у Суботици, полиција ће поднети кривичне пријаве против тридесеттрогодишње Суботичанке због основа сумње да је извршила кривична дела убијања и злостављања животиња и уништења, оштећења, изношења у иностранство и уношења у Србију заштићеног природног добра.

Сумња се да је она држала, а потом из стана пустила младунче лава које је пронађено на периферији Суботице, а потом смештено у Зоолошки врт на Палићу, где је угинуло, саопштила је полиција.

Полиција је претресом стана који је осумњичена користила пронашла и 18 афричких албино џиновских пужева који су забрањени за држање, и који су јој одузети и смештени у Зоолошки врт на Палићу.

Против осумњичене биће поднете кривичне пријаве, у редовном поступку, Основном јавном тужилаштву у Суботици, наводи у саопштењу суботичке полиције.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво