Акција "Хотспот" на територији Суботице и Сомбора – контролисано 516 особа

У међународној акцији "Хотспот", која је од 2. до 5. октобра ове године, у организацији Генералног секретаријата Интерпола спроведена на територији Суботице и Сомбора, контролисано је укупно 516 особа, саопштено је из МУП-а.

У саопштењу се наводи да је у акцији усмереној на борбу против илегалних миграција и трговине људима, као и идентификацију илегалних миграната, чланова терористичких организованих криминалних група које се баве кријумчарењем и трговином људима, осим полицијских службеника Интерпола, учествовали су и припадници Управе криминалистичке полиције, Управе граничне полиције, Управе за технику, као и полицијских управа Сомбор и Суботица.

"Међународна акција "Хотспот", која је спроведена у прихватним центрима у Суботици и Сомбору, као и на "дивљим" локацијама које се користе за смештај миграната, дала је одличне резултате, допринела подизању нивоа опште безбедности у наведеним општинама и потврдила да је Република Србија поуздан партнер у вршењу послова међународне полицијске сарадње", саопштили су из МУП-а.

субота, 27. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво