Читај ми!

Одложено припремно рочиште оптуженом за убиство девојчице у Рипњу

У Вишем суду у Београду је за 19. октобар одложено припремно рочиште пред почетак суђења С. И. (37) поводом оптужбе да је 10. априла ове године у Рипњу, на свиреп начин убио 16-годишњу девојчицу, а потом покушао да убије и три члана њене породице. Суђење је одложено због изостанка браниоца оптуженог.

С обзиром на то да је суђење било затворено за јавност, из суднице се чуло како чланови породице убијене, оптуженом вичу "монструме један ти ћеш моје дете да дираш", а убрзо након тога је оптужени изведен из суднице.

Баби и мајци убијене је позлило због чега су уз помоћ страже напустиле судницу.

На припремном рочишту, које је затворено за јавност, оптужени ће се кратко изјаснити о кривици, а по завршетку ће судија заказати главни оретрес (суђење) којем ће јавност присуствовати.

Више јавно тужилаштво у Београду С. И. терети за кривична дела тешко убиство и тешко убиство у покушају.

Како је раније саопштено из тужилаштва, постоји оправдана сумња да је С. И. 10. априла око 14.30 часова најпре провео неко време у разговору са породицом малолетне оштећене у њиховој породичној кући у Рипњу, а потом колима повезао њу и њеног малолетног брата до центра насеља како би отишли у продавницу.

Када је брат оштећене отишао у продавницу, С. И. је, како се сумња, одвезао девојку у ненасељени део Рипња и зауставио возило на косини испод железничке пруге, у простору између растиња. Када је она изашла из возила С. И. је почео да је вуче и обнажује, док се она опирала, па је почео да је убада ножем у пределу трупа, врата и руке, услед чега је трпела јаке болове и задобила тешке телесне повреде опасне по живот од којих је преминула.

Након извршења овог кривичног дела осумњичени се вратио до њене породичне куће и тамо ножем нанео више тешких и лаких телесних повреда њеној мајци, баби и ујаку. Након тога је изашао из куће и напустио лице места својим возилом. Убрзо након тога је ухапшен.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара