Читај ми!

Тужилаштво тражи притвор за осумњиченог за покушај убиства у Студентском граду

У Вишем јавном тужилаштву у Београду саслушан је држављанин Гвинеје Бисао Д. Г. Т. О., због сумње да је 26. септембра 2023. године у соби у Студентском граду покушао да лиши живота Н. Т. К.

Осумњичени Д. Г. Т. О., се на саслушању бранио ћутањем, односно искористио је своје законско право да не износи одбрану, наводи се у саопштењу тог тужилаштва.

Након саслушања, тужилаштво је предложило судији за претходни поступак да осумњиченом одреди притвор због опасности од бекства, да не би утицао на сведоке и да не би поновио кривично дело у кратком временском периоду.

Д. Г. Т. О.,  се на терет ставља кривично дело Убиство у покушају.

Сумња се да је он 26. септембра око 2.30 часова у једној соби у Студентском граду након краће вербалне расправе и физичког сукоба, оштећеног убо кухињским ножем, сечива дужине 11 центиметара, у пределу доњег дела стомака и леве надланице, наневши му на тај начин тешку телесну повреду опасну по живот.

Након тога је побегао у другу собу, где је пронађен и ухапшен, док је оштећени хоспитализован.

Како Танјуг сазнаје, оштећени и осумњичени сукобили су се због клима уређаја, осумњичени је хтео да је укључи, а оштећени се противио, због чега је почела свађа и туча. 

Њих двојица су цимери протекле три године и раније се нису свађали. 

понедељак, 11. децембар 2023.
11° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу