Читај ми!

Беливук, Миљковић и њихове супруге оптужени за прање новца

Јавно Тужилаштво за организовани криминал  подигло је оптужницу против окривљених Вељка Беливука, Марка Миљковића и њихових супруга, због сумње да су извршили кривично дело прање новца.

Оптужницом су поред Марка Миљковића и Вељка Беливука обухваћене и њихове супруге Б. Б. и Т. М., као и Ф. И., М. М. и С. Ђ., због више кривичних дела прања новца за дела извршена у периоду од  2015. до 2020. године, саопштено је из тужилаштва.

У оптужници је предложено трајно одузимање имовине - више непокретности на територији Београда и Панчева, већи број скупоцених возила и сатова као и готовог новца који су пронађени и одузети од окривљених, а за које Јавно тужилаштво за организовани криминал сматра да су предмет прања новца.  

Такође, у оптужници је Јавно тужилаштво за организовани криминал предложило продужење мере забране напуштања боравишта за окривљене Б. Б., Т. М., М. М. и С. Ђ.

Против Миљковића и Беливука се води поступак пред судом због сумње да су организовали криминалну групу чији се припадници терете за најтежа кривична дела међу којима је и седам убистава.

уторак, 12. децембар 2023.
7° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу