Читај ми!

Ухапшено одговорно лице агенције "Гуливер", сумња се да је продала велики број аранжмана који нису били ни резервисани

Полиција у Краљеву ухапсила је одговорно лице привредног друштва "Гуливер" због сумње да је ове године као субагент продала већи број туристичких аранжмана грађанима које је довела у заблуду да им је аранжмане резервисала, а наплаћени новац противправно присвојила за себе и тако оштетила грађане.

Ухапшена је Ј. Р. Д. (1960) из Краљева, одговорно лице привредног друштва "Гуливер“, због постојања основа сумње да је извршилa кривично дело злоупотреба положаја одговорног лица, саопштио је МУП.

Сумња се да је током ове године као субагент продала већи број туристичких аранжмана грађанима које је довела у заблуду да им је аранжмане резервисала, а наплаћени новац је противправно присвојила за себе и тако оштетила грађане.

Такође, како се сумња, Ј. Р. Д. организаторима путовања са којима има закључене уговоре о субагентури није уплатила новац за резервисане аранжмане, већ га је задржала за себе и оштетила туристичке агенције-организаторе путовања.

На описане начине осумњичена је за себе прибавила противправну имовинску корист у укупном износу од око 6.196.000 динара.

Одређено јој је задржавање до 48 часова и она ће, уз кривичну пријаву, бити спроведена у надлежно тужилаштво.

Туристичка агенција "Гуливер" из Краљева затворена је прошлог месеца због финансијских потешкоћа, а не зна се колико је путника остало без пара и летовања

среда, 06. децембар 2023.
1° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара