Читај ми!

Жена осумњичена да је убила бившег супруга, а тело сакрила у шуми код Кучева

Педесетшестогодишњи мушкарац из околине Жабара убијен на спавању. Сумња се да га је бивша жена убила у породичној кући, а потом тело, уз помоћ ћерке и сина, однела у шуму на подручју Кучева. Бивша супруга и ћерка су ухапшене, а полиција трага за тридесетогодишњим мушкарцем.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу и Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Пожаревцу, ухапсили су Љ. Ј. (1967) из околине Пожаревца, због постојања основа сумње да je извршилa кривично дело тешко убиство, као и А. А. (1992) из околине Жабара, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело тешко убиство у помагању.

Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство у помагању, кривична пријава биће поднета и против тридесетогодишњег мушкарца за којим полиција интензивно трага, саопштила је Полицијска управа у Пожаревцу.

Љ. Ј. се сумњичи да је, у ноћи између 4. и 5. септембра ове године, у кући у околини Жабара, хицем из пиштоља убила педесетшестогодишњег бившег супруга док је спавао.

Потом је, како се сумња, са ћерком А. А. и тридесетогодишњим сином, тело превезла и оставила у шуми на подручју Кучева, где га је полиција и пронашла.

Осумњичене су, уз кривичну пријаву, приведене надлежном тужилаштву.

петак, 08. децембар 2023.
1° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу