Читај ми!

Хапшење због покушаја убиства у Новом Пазару

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапсили су В. М. (2000) због постојања основа сумње да је извршио кривичнa делa убиство у покушају и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја-наводи се у саопштенју за јавност МУП Нови Пазар.

Полиција је, по налогу надлежног тужилаштва, против његовог педесетогодишњег оца поднела кривичну пријаву због сумње да је извршио кривично дело изазивања опште опасности.

В. М. се сумњичи да је синоћ, око 19.40 часова, испред једног хотела у Новом Пазару, пуцао из очевог пиштоља и ранио двадесетједногодишњег мушкарца.

Мушкарац је са тешким телесним повредама опасним по живот збринут у Клиничком центру Крагујевац.

В. М. је, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Новом Пазару, одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

Да подсетимо, пуцњава се догодила синоћ око 20  часова у насељу  Новопазарска бања након вербалног сукоба младића који су рдили у истом ресторану. Незванично разлог због којег је дошло до свађе је бакшиш (напојница) гостију тог угостителјског објекта.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара