Читај ми!

Смедерево, ухапшен због сумње да је пустио псе на полицајце

Тинејџер из Смедерева приведен је да је током претреса стана пустио кане корса и питбула на полицајце. Један од полицајаца је испалио хитац у правцу паса, како би одбио напад, јер су се пси трћечи приближавали у намери да га нападну.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Смедереву данас је задржан М. В. (18) из Смедерева, због сумње да је на полицајце који су вршили претрес његовог стана, пустио своја два пса.

Он је осумњичен за кривично дело спрећавање службеног лица у вршењу службене радње, за које је запрећена казна затвора од три до десет година, саопштено је из тог тужилаштва.

Приликом вршења претреса стана и других просторија код М. В., полицијски службеници поступали су по наредби суда и након што су се представили лицима код којих је претрес вршен, осумњичени је пустио своја два пса у намери да их спречи да изврше службену дужност.

У пролазу између стамбених јединица, осумњичени је прво пустио пса расе кане корсо, а за њим је ка службеним лицима кренуо и пас расе питбул.

Један од полицајаца је испалио хитац у правцу паса, како би одбио напад, јер су се пси трчећи приближавали у намери да га нападну.

Након извршеног претреса, узете су изјаве од учесника догађаја и присутних очевидаца, а обављен је и увиђај лица места.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се