Читај ми!

Тужилаштво тражи притвор за шесторицу осумњичених за убиство мушкарца у Младеновцу

У Вишем јавном тужилаштву у Београду су саслушана шесторица осумњичених да су 28. августа у локалу у Младеновцу након вербалне расправе око музике лишили живота мушкарца. Након саслушања, тужилаштво је затражило притвор за све осумњичене.

Осумњичени су се на саслушању бранили ћутањем, изузев М. Ј. који је изнео одбрану, наводи се у саопштењу тужилаштва. 

Након саслушања тужилаштво је судији за претходни поступак Вишег суда у Београду предложило да свим осумњиченима одреди притвор да не би утицали на сведоке, да не би поновили кривично дело у кратком временском периоду, као и због узнемирења јавности, а Б. П. и због опасности од бекства. 

Осумњиченима М. П., Б. П., М. Ј., Д. С., М. С. и С. С., наредбом о спровођењу истраге се на терет ставља кривично дело ''тешко убиство у саизвршилаштву''.

Сумња се да су они 28. августа ове године око 23.30 часова у једном угоститељском објекту у Младеновцу, ушлу у вербалну расправу са Д. А. јер му у више наврата нису дозволили да наручи песму од музичара, док је он седео у друштву сина и братанца.

Убрзо је дошло до физичког напада осумњичених на Д. А., којег су тукли песницама и ногама, као и пивском флашом, услед чега је он пао на под.  Kада је син пришао да му помогне осумњичени су и њему задали више удараца.

Д. А. је преминуо на лицу места, а осимњичени су напустили локал, али су убрзо ухапшени.

недеља, 10. децембар 2023.
2° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу