Читај ми!

Помоћник министра за рад и возач аутомобила погинули у несрећи код Пожаревца

Тридесетједногодишњи Милош Ковачевић, вршилац дужности помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, и возач аутомобила Д. Б. погинули су јутрос у тешкој саобраћајној несрећи код Пожаревца.

У саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око 01.30 у месту Љубичево код Пожаревца, учествовали су аутомобил марке "пежо 508" и теретно моторно возило "ман", а две особе су настрадале, саопштио је МУП.

Погинули су Милош Ковачевић (1992), вршилац дужности помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, из Сектора за борачко-инвалидску заштиту, који се налазио у својству путника у аутомобилу, као и возач аутомобила Д. Б. (1957).

Увиђај је извршен од стране тужиоца Основног јавног тужилаштва у Пожаревцу.

Министарство: Ковачевић дао велики допринос унапређењу положаја бораца

Вршилац дужности помоћника министра у Сектору за борачко - инвалидску заштиту Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Милош Ковачевић изгубио је живот у саобраћајној несрећи код Пожаревца, која се догодила данас у раним јутарњим часовима, потврдило је то министарство.

"Колега Милош Ковачевић током свог рада у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања дао је велики допринос унапређењу положаја бораца, ратних-војних инвалида и породица палих бораца, градећи чврсте и пријатељске везе са удружењима из области борачко-инвалидске заштите", наводи се у саопштењу.

Својом посвећеношћу, личним залагањем и вредним радом, истичу из министарства, "колега Милош је померао границе, учећи свакога од нас да је сваки проблем решив, а циљ остварив".

"Колега Милош Ковачевић остаће упамћен, не само као велики професионалац у свом послу и изванредан колега кога су сви волели и поштовали, већ и као човек који је дубоко и искрено волео своју породицу, али и своју државу и свој народ. Памтићемо га као оца и супруга, пријатеља и колегу, али и великог патриоту", наводи се у саопштењу.

Колектив Министарства изјавило је породици Коваћевић најдубље и најискреније саучешће поводом трагичне смрти колеге и пријатеља Милоша Ковачевића.

Министар Гашић упутио саучешће

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић упутио је саучешће министру за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Николи Селаковићу, поводом погибије помоћника министра Милоша Ковачевића.

"Са великом тугом сам примио вест о трагедији у којој је погинуо Милош Ковачевић, припадник Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. Памтићемо га пре свега као доброг човека, али и као посвећеног и одговорног професионалца. У име свих припадника Министарства унутрашњих послова и у своје лично име, изражавам најдубље саучешће", поручио је Гашић.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво