Читај ми!

Званичник Самоопредељења ухапшен у Тирани, пронађено 11.300 таблета екстазија

Албанска полиција ухапсила је, због сумње на трговину дрогом, групу од петоро људи, међу којима је и Бесник Мујеци, одборник Самоопредељења у скупштини општине Приштина, преносе медији на албанском.

Полиција у Албанији саопштила је да су поред Бесника Мујеција, после вишемесечне истраге ухапшени и М. Р. из Приштине, и К. П, А. М. и Д. А. из Тиране.

"Ухапшени грађани су лоцирани на једној од раскрсница у Тирани, са пошиљком од 11.300 таблета МДМА екстазија, тежине 5.093 килограма и тржишне вредности око 400.000 евра", наводе у полицији.

Осумњичени су искористили туристичку сезону да пошаљу наркотике аутобусима из Приштине до Тиране.

"Пошиљке су, након што су стигле у Тирану, превожене изнајмљеним аутомобилима по Тирани и другим градовима, углавном приморским. Места размене била су одређена на јавним местима са великим кретањем и протоком људи. Да би постигли договоре са дистрибутерима синтетичких дрога у Албанији, трговци су тражили авансне уплате, па чак и остављање возила као гаранцију", саопштила је полиција.

Петковић: Сада је јасније под каквим утицајем је Свечља водио акције против Срба

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је на Твитеру да је сада много јасније под каквим утицајем је министар унутрашњих послова привремених приштинских Џељаљ Свечља водио акције против Срба и поделио слику на којој се Свечља наводно види са нарко-дилерима.

"Док Свечља на све начине без доказа криминализује Србе на северу КиМ, потајно грли нарко-дилере из Самоопредељења! Сада је много јасније под каквим је утицајем водио акције против Срба и Српске листе и превртао Еулексова возила", написао је Петковић.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво