Читај ми!

Треће убиство ватреним оружјем у пет дана на KиМ, пуцњава у кафићу у Руднику код Србице

Једна особа је убијена а три су рањене у пуцњави у кафићу у селу Рудник код Србице, у раним јутарњим сатима, потврдила је полиција и навела да су нападачи у бекству.

Портпарол полиције Авни Захити медијима на албанском рекао је да су око 01.21 добили информацију о пуцњави у кафићу у селу Рудник код Србице. >"На лице места одмах су стигле неопходне полицијске јединице и медицинска екипа", додао је Захити.

Према његовим речима, на основу првобитних информација са увиђаја, четири особе повређене су ватреним оружјем. Једна од повређених, Н. Л, стара 39 година, преминула је на лицу места, док су три повређене, такође из ватреног оружја, упућене на лечење у Kлинички центар у Приштини.

"Сумња се да су две маскиране особе ушле у кафић, пуцале из пиштоља и побегле у непознатом правцу. На лицу места пронађено је и заплењено неколико чаура", рекао је Захити.

Пре три дана у Kлини једна особа подлегла је ранама задобијеним из ватреног пиштоља, а виновник пуцњаве је у бекству. Два дана раније, у Приштини, такође у пуцњави у локалу, убијен је мушкарац а двадесет једна особа је повређена.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара