Читај ми!

Продужен притвор осумњиченом за тешко убиство у центру Београда

Виши суд у Београду продужио је за још 30 дана притвор О. Д. (33), осумњиченом да је на свиреп и подмукао начин убио Н. М. (18), чији су делови тела пронађени у стану осумњиченог у центру Београда.

Осумњиченом О: Д. притвор по тој одлуци може трајати до 3. септембра.

О. Д. се на терет ставља кривично дело тешко убиство за које је запрећена казна доживотног затвора.

"Притвор му је продужен због особитих околности које указују да ће он у случају боравка на слободи, ометати поступак утицањем на сведоке, односно услед постојања особитих околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело, као и с обзиром на то да се сумњичи за кривично дело за које је прописана казна затвора преко 10 година, а начин извршења и тежина последице кривичног дела довели су до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка", речено је Танјугу у том суду.

Осумњичени се раније на саслушању у Вишем јавном тужилаштву бранио ћутањем, односно искористио је своје законско право да не износи одбрану.

Према наредби о спровођењу истраге, терети се се да је неутврђеног дана, у периоду од 17. јуна до 6. јула, у стану у центру Београда, на свиреп и подмукао начин убио Н. М.

То је урадио тако што је, како се сумња, када је Н. М, са којим је био у емитивној вези, дошао код њега у стан, осумњичени ушао са њим у вербални и физички сукоб, те га је највероватније лишио живота дављењем и уз помоћ, највероватније ножа, исекао тело на више делова.

Потом је те делове тела распоредио у већу ПВЦ кутију, мање ПВЦ буре, један мањи балон за воду и једну пвц канту у коју је након тога сипао, за сада непознату хемикалију, како би хемијским путем разложио све делове тела покојног, односно сво његово ткиво и кости и на тај начин лакше се ослободио тела и сакрио све трагове.

субота, 09. децембар 2023.
1° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу