Читај ми!

Кошаркаш није износио одбрану у случају породичног насиља, није предложен притвор

В. Р. осумњичен да је својој супрузи нанео тешку телесну повреду у породичном насиљу, није хтео да изнесе одбрану на саслушању у Првом основном јавном тужилаштву у Београду.

В. Р. је на саслушању искористио своје законско право да не износи одбрану, а оштећена, иначе његова супруга, Л. Р. је у присуству пуномоћника изјавила да, у складу са њеним законским правом, не жели да сведочи, саопштено је из тог тужилаштва.

Пуномоћник оштећене је предложио да се према осумњиченом не предлаже ниједна мера за обезбеђење присуства окривљеног, нити продужење хитних мера које су изречене у складу са Законом о спречавању насиља у породици.

Имајући у виду да је оштећена испитана, при чему није желела да сведочи, као и чињеницу да је осумњичени неосуђиван, тужилаштво није поднело предлог за одређивање притвора, као ни предлог за одређивање мере забране прилажења, састајања и комуницирања са оштећеном.

Из тужилаштва су подсетили да је осумњиченом одређено задржавање до 48 сати, због сумње да је после поноћи 17. јула супрузи Л. Р. нанео више удараца након вербалне расправе, услед чега је задобила тешку телесну повреду.

Београдски медији пренели су да је В. Р. некадашњи кошаркаш.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара