Читај ми!

Притвор због свирепог убиства у Београду

Судија за претходни поступак Вишег суда у Београду донео је решење којим је окривљеном О. Д. одредио притвор до 30 дана због свирепог и подмуклог убиства Н. М. (18).

Притвор је према окривљеном одређен из законских разлога услед постојања особитих околности које указују да ће окривљени, у случају боравка на слободи, ометати поступак утицањем на сведоке, услед постојања особитих околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело, као и с обзиром на то да је основано сумњив да је извршио кривично дело за које је прописана казна затвора преко десет година, а начин извршења и тежина последице кривичног дела довели су до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

Окривљеном О. Д. на терет се ставља извршење кривичног дела Тешко убиство.

Против наведеног решења дозвољена је жалба кривичном ванпретресном већу Вишег суда у Београду, у року од три дана од пријема решења.

Сумња се да је О. Д у периоду од 17. јуна до 6. јула, у стану у којем пријављено да станује у центру Београда на свиреп и подмукао начин убио Н. М.

субота, 09. децембар 2023.
1° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу