Читај ми!

Саслушан осумњичени за свирепо убиство у центру Београда, бранио се ћутањем

У Вишем јавном тужилаштву у Београду саслушан je О. Д. због сумње да је на свиреп и подмукао начин убио Н. М. (18) чији су делови тела пронађени у стану осумњиченог.

О. Д. се на терет ставља кривично дело тешко убиство за које је запрећена казна доживотног затвора, навело је Више јавно тужилаштво у Београду.

Осумњичени се на саслушању бранио ћутањем, односно искористио своје законско право да не износи одбрану.

Тужилаштво је судији за претходни поступак Вишег суда у Београду предложило да О. Д. одреди притвор како не би утицао на сведоке и не би поновио кривично дело у кратком временском периоду, као и због узнемирења јавности.

Према наредби о спровођењу истраге, сумња се да је неутврђеног дана, у периоду од 17. јуна до 6. јула, у стану у којем пријављено станује у центру Београда на свиреп и подмукао начин убио Н. М.

Осумњичени је, како се сумња, био у емотивној вези са Н. М., а након вербалног и физичког сукоба је Н. М. највероватније лишио живота дављењем и уз помоћ, највероватније ножа, исекао тело на више делова.

Додају да је делове тела распоредио у већу ПВЦ кутију, мање ПВЦ буре, један мањи балон за воду и једну ПВЦ канту у коју је након тога сипао, за сада непознату хемикалију, како би хемијским путем разложио све делове тела, односно ткиво и кости и на тај начин се лакше ослободио тела и сакрио све трагове.

петак, 10. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара