Читај ми!

Три особе погинуле у саобраћајној несрећи на излазу из Крушевца, МУП саопштио детаље удеса

Како РТС незванично сазнаје, нешто после 23 сата на Бруском путу, на излазу из Крушевца, догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој су три особе из једног аутомобила погинуле на лицу места. Ухапшена једна особа осумњичена да је иазвала саобраћајну несрећу, саопштио је МУП.

Како РТС незванично сазнаје, до несреће је дошло у тренутку када је аутомобил марке “ауди“, нишких регистарских ознака, крећући се из правца Бруса ка Крушевцу, директно ударио у бочну страну “форд фокуса“, крушевачих таблица, у тренутку када је возач “форда“ започео скретање.

Од силине ударца мотор “форда“ је излетео, а сва тројица путника, старости 28, 29 и 61 годину, су погинули на лицу места.

Возача “аудија“ хитна помоћ је, са лакшим повредама, превезла у ургентни центар крушевачке Опште болнице.

На лице места изашло је више ватрогасних и полицијских возила, као и хитна помоћ.

МУП: Ухапшен осумњичени

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу ухапсили су И. С. (2003) из Александровца, осумњиченог да је ноћас, око 23.20 часова, у месту Мудраковац, изазвао саобраћајну несрећу у којој су погинуле три особе, саопштио је МУП.

МУП наводи и да се сумња да је он, управљајући “аудијем“ неприлагођеном брзином, ударио у аутомобил “форд фокус“ који је скретао, а којим је управљао двадесетдеветогодишњи мушкарац из Крушевца.

Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја, И. С. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен вишем јавном тужиоцу.

Увиђај је трајао до јутрос. 

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво