Читај ми!

Путнички воз усмртио мушкарца код железничке станице Лајковац

На отвореној прузи у близини железничке станице Лајковац јутрос је погинуо 39-годишњи мушкарац, речено је Танјугу у Инфраструктури железнице Србије.

"Данас у 9.20 погинула је мушка особа старости 39 година, која се непрописно кретала отвореном пругом, када је на њу налетео путнички воз, на месту удаљеном око 500 метара од железничке станице Лајковац", наводе из Инфраструктуре железнице Србије.

Додаје се да се особа која је настрадала налазила на отвореној прузи, на месту где није дозвољено било какво кретање, као ни прелажење преко колосека.

Путнички воз, који је кренуо из Пријепоља за Београд Центар јутрос у 3.30, при уласку у железничку станицу Лајковац на отвореној прузи налетело је на особу која се у том тренутку налазила на колосеку или у непосредној близини пруге.

На месту несреће су представници МУП-а и Хитне помоћи, као и Железничке комисија за ванредне догађаје. Железнички саобраћај на овом делу барске пруге код Лајковца тренутно је у прекиду.

Железничка компанија "Србија-воз" организовала је аутобуски превоз за путнике из воза који је налетео на особу на прузи. Инфраструктура железнице Србије изражава саучешће породици настрадалог и поново апелује и упозорава да се нико не креће дуж пруге или у њеној близини, да се пруга не прелази где је то забрањено и да се поштују прописи, како би се избегле овакве несреће и сачували људски животи.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво