Читај ми!

Продужен притвор осумњиченом за масовно убиство у околини Младеновца и Смедерева

Виши суд у Смедереву продужио је за још 30 дана притвор У. Б. из Дубоне, који се сумњичи да је на територији Смедерева и Младеновца убио осам и ранио 12 људи, потврђено је Танјугу у смедеревском Вишем јавном тужилаштву.

Притвор је осумњиченом продужен због опасности од бекства, да не би утицао на сведоке, да не понови кривично дело у кратком временском периоду, као и због узнемирења јавности, потврђено је Танјугу у Тужилаштву.

Двадесетједногодишњи У. Б. је признао да је на три локације аутоматском пушком пуцао на више особа које су се налазиле у групи да би, рекао је, заплашио становништво тих насељених места.

Сумња се да је извршио кривична дела тешко убиство, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, као и кривично дело отмица.

У.Б. је 4. маја, у касним вечерњим сатима и у току ноћи, на територији Смедерева и Младеновца, хицима из аутоматског оружја убио осам особа, а њих 12 повредио. 

Приликом претреса осумњиченог и просторија које је користио пронађена је већа количина оружја и муниције.

Приликом бекства са лица места У. Б. је претио убиством таксисти, те га на такав начин принудио да га одвезе до села на територији општине Крагујевац, где је осумњичени и пронађен у објекту који је власништво његовог ујака.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво