Читај ми!

Подигнута оптужница против хирурга због сумње да је претукао супругу

Треће основно јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против хирурга Војномедицинске академије, којом га терети да је претукао своју супругу.

Хирург се оптужницом терети за кривична дела насиље у породици, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, саопштило је Тужилаштво. 

Предложило је суду да се окривљеном због извршења наведених кривичних дела изрекне казна сходно закону, али и да му се продужи притвор.

Тужилаштво наводи да постоје особите околности које указују на то да ће окривљени у кратком периоду поновити кривично дело или учинити дело којим прети.

Истиче и да је за кривично дело са елементима насиља које се окривљеном ставља на терет прописана казна затвора преко пет година, а начин извршења и тежина последице кривичног дела довели су до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

Лекар је осумњичен да је од почетка јануара до почетка фебруара своју супругу ударао рукама и ногама по глави и целом телу, као и предметима у намери да је тешко повреди. Такође, сумња се да је давио каблом, чупао за косу, упућивао јој претње, вређао и понижавао је. 

Хирург је, сумња се, својој супрузи нанео вишеструке повреде главе, бутина, врата, трупа и руку, услед чега су јој поломљена два ребра, као и лева лактична кост.

уторак, 21. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара