Читај ми!

Притвор у Гњилану за црногорског држављанина осумњиченог за убиство

Основни суд у Гњилану одредио је притвор од 40 дана држављанину Црне Горе Срђану Јуришевићу, осумњиченом да је као припадник криминалне организације, починио тешко убиство у Kотору.

Оптужени се сумњичи да је у другој половини јула 2020. године у Kотору, у Црној Гори, као члан криминалне организације и користећи шифровани телефон и апликацију Скај, у сарадњи са још двојицом оптужених, планирао да лиши живота – сада жртве Н.С., наводи се у саопштењу суда у Гњилану.

"Окривљени је 01.08.2020. године заједно са оптуженима зауставио жртву, која је управљала мотоциклом, и ударио га металном шипком по глави, оборио на земљу, а затим га везао и више пута ударио по глави и деловима тела, а затим по злочиначком плану, жртву су убацили у возило, да би га успут више пута мучили како би дошли до сазнања о противничком клану и података из телефона", објашњавају у суду.

У августу 2020 године, наводе даље из суда,  Николу Станишића су лишили живота, а затим се вратили у Kотор и одвезли мотоцикл са места догађаја на непознато место у циљу сакривања трагова и почињеног кривичног дела.

Према оцени Суда и из списа предмета, види се да се окривљени Јуришевић тражи на основу Интерполове потернице од 31.05.2021.

Јуришевић је у Гњилану ухапшен у среду са лажним документима.

уторак, 21. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара