Читај ми!

Одређен притвор осумњиченима за претње Дејану Вуку Станковићу

Први основни суд у Београду одредио је до 30 дана притвор Б. Ј., М. Ц. и М. К. који се сумњиче да су пре два дана вербално напали и претили политичком аналитичару Дејану Вуку Станковићу.

Притвор им је одређен због постојања особитих околности да ће ометати поступак утицањем на сведоке, потврђено је Танјугу у том суду.

Претходно су у Првом основном јавном тужилаштву у Београду, осумњичени Б. Ј, М. Ц. и М. К. негирали да су вербално напали и претили политичком аналитичару Дејану Вуку Станковићу.

Сви осумњичени су у присуству бранилаца изнели одбрану и негирали извршење кривичног дела, наводећи да оштећеном нису упутили претње, саопштило је то тужилаштво.

Након саслушања, тужилаштво је Првом основном суду у Београду поднело предлог да се према свим осумњиченима одреди притвор, јер постоје особите околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке.

Они се сумњиче за кривично дело угрожавање сигурности.

У даљем току поступка тужилаштво ће испитати сведоке, прикупити материјалне доказе и предузети друге радње потребне за доношење одлуке.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић рекао је у уторак да су приведена тројица осумњичена за напад на политичког аналитичара Дејана Вука Станковића, који се догодио јуче у једном београдском кафићу, и да се налазе у полицијској станици Савски Венац.

петак, 09. јун 2023.
22° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено