Читај ми!

Туча у Нишу, двојица младића повређена

Две особе су примљене ноћас у Универзитетски Клинички центар, после туче која се, према незваничним информацијама, догодила око 2 сата иза поноћи на Тргу краља Милана у Нишу.

Дведестогодишњи М.М. задобио је прелом доње вилице и упућен је на Максилофацијалну клинику,  док 18-годишњи М. И. има оток десног ручног зглоба и пуштен је на кућно лечење, јавља дописник РТС-а. 

Полиција у Нишу је по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, ухапсила Д. Р. (27) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка телесна повреда, док ће против двојице мушкараца старости 26 и 20 година поднети кривичне пријаве због сумње да су извршили кривично дело учествовање у тучи, саопштио је МУП Србије.

Д. Р. се сумњичи да је синоћ, на улици, у тучи у којој су учествовала и друга двојица осумњичених, као и још један двадесетогодишњак, више пута ударио тог двадесетогодишњака по глави и телу.

Осумњиченом Д. Р. је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво