Читај ми!

РТС у Грошници где је ухапшен убица: Отео таксисту, у кући пронађена велика количина оружја

Како јавља репортер РТС-а из Грошнице потрага за У. Б. је завршена јутрос у месту Грошница код Крагујевца. Према првим информацијама осумњичени је после пуцњаве у околини Младеновца у Грошницу стигао колима таксисте кога је претходно киднаповао. У. Б. је ухапшен у кући рођака где је пронађена и велика количина нелегалног оружја и муниције.

Како јавља извештач РТС-а у селу Вињиште изнад Грошнице налази се кућа ујака осумњиченог где се он и крио до хапшења. У кући је пронађена велика количина нелегалног оружја и муниције које је ту нападач крио. Незаконито оружје користио је и у ноћашњој пуцњави када је убио осам особа, а ранио 14.

Мештани села кажу да нису познавали убицу, а да су рођаци на чијем имању се крио, пољопривредници. У кући су пронађене четири бомбе, калашњиков и велика количина муниције како за калашњиков, тако и за пиштољ. Реч је о наоружању за које није могао да има дозволу и које је скривао.

Акција хапшења је завршена око 8.20. Није познато да ли се опирао приликом хапшења, каже извештач РТС-а.

Након што су екипе МУП-а уклониле бомбе, муницију и оружје дозвољен је приступ овом делу села мештанима и новинарским екипама.

Да ли је нападач имао помагаче, утврдиће даља истрага када ће се знати и нешто више о мотивима напада који је резултирао масовним убиством и рањавањем.

петак, 14. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије