Читај ми!

Воз ударио мушкарца у Земун Пољу

Млађи мушкарац погинуо је на прузи Београд-Нови Сад, пошто је на њега налетео путнички воз. У прекиду железнички саобраћај на оба колосека пруге.

Несрећа се догодила на брзој прузи Београд-Нови Сад, између станица Земун Поље и Батајница, саопштила је "Инфраструктура Железница Србије".

Путнички воз "Србија воза", који се кретао из правца Новог Сада према Београду, у 14.10 је налетео на млађег мушкарца који се кретао пругом, и који је том приликом настрадао, наводи се у саопштењу.

О несрећи су обавештени МУП и Хитна помоћ, који су изашли на место несреће.

У прекиду је железнички саобраћај на оба колосека пруге Београд-Нови Сад.

Узроци несреће нису познати, а према првим информацијама, настрадали је највероватније прескочио ограду дуж пруге, јер у близини места несреће ограда нигде није оштећена.

"Инфраструктура железнице Србије овим путем изражава саучешће породици настрадалог и још једном упозорава да је забрањено било какаво кретање на простору железничке пруге, као и њен прелазак мимо путних прелаза. Оваквим поступцима се угружава сопствена безбедност, као и безбедност железничког саобраћаја, а најчешће се нажалост завршава трагично", пише у саопштењу.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво