Читај ми!

Србин рањен код Лепосавића ван животне опасности; четворици полицајаца одређено задржавање

Милан Јовановић из Звечана рањен је синоћ хицима из ватреног оружја код Бистричког моста на путу Лепосавић – Косовска Митровица, потврдио је РТС-у директор болнице у Митровици Златан Елек. Јовановић је изјавио да се на месту на којем је рањен налазе једино припадници косовских специјалаца. Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић осудио је напад. Косовска полиција је саопштила да је суспендован полицајац који није пријавио своје учешће у инциденту.

Златан Елек је навео да је Милан Јовановић (1984) задобио повреде у пределу грудног коша.

Оперисан је, заустављено му је крварење и пребачен је на одељење интензивне неге са, за сада, стабилним параметрима.

Елек је навео да је Јовановић у свесном стању и да је медицинском особљу које га је примило рекао да су на њега, док је био у возилу у покрету, пуцали припадници специјалне јединице полиције на пункту код Бистричког моста.

Према речима доктора Николе Радојичића, дежурног хирурга КБЦ "Косовска Митровица", Милан Јовановић је нешто после 22 сата примљен са прострелном раном коју је задобио у пределу десне стране грудног коша.

"Доведен је у стању хеморагијског шока, хитно је примљен и оперисан. Заустављено је крварење и он је тренутно ван животне опасности и смештен је у јединицу интензивне неге на даље праћење", рекао је Радојичић.

Косовска полиција је саопштила да није била укључена у било који случај пуцњаве и да спроводи интензивну истрагу како би разјаснила случај.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво