Читај ми!

Ухапшени због лажног представљања, сумња се да су "бе-ем-веом" са блинкерима пресретали возила

Припадници Министарства унутрашњих послова, Полицијске управе у Чачку, ухапсили су У. М. (1997) и Н. М. (1988) због постојања основа сумње да су извршили кривична дела лажно представљање и угрожавање сигурности, саопштио је МУП.

Полиција је јуче око 18.15, у месту Неваде код Горњег Милановца, зауставила аутомобил марке "бе-ем-ве" на којем су се налазили укључени блинкери, а наведеним возилом управљао је У. М., док се Н. М. налазио на месту сувозача.

Како се сумња, они су непосредно пре него што их је зауставила полиција, пресрели и извршили контролу путничког возила марке "пежо" којим је управљао двадесетосмогодишњи возач.

Полицијски службеници су привремено одузели возило "бе-ем-ве", док су алкотестирањем У. М. утврдили да има 1,01 промил алкохола у организму.

Осумњиченима У. М. и Н. М. је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Горњем Милановцу.

Постоје индиције да су осумњичени, у претходном периоду, на исти начин оштетили више наших и страних држављана, због чега МУП апелује на грађане уколико су били њихове жртве да случај пријаве на 192 или најближој полицијској станици.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво