Хирург са ВМА делимично признао извршење кривичног дела насиље у породици

У Трећем основном јавном тужилаштву у Београду саслушан је хирург са Војномедицинске академије који је ухапшен 1. фебруара због сумње да је претукао супругу. Како је за Танјуг рекао његов бранилац Ђорђе Калањ, осумњичени је делимично признао насиље у породици, док је негирао неке радње које му се стављају на терет.

Адвокат је рекао да је осумњичени испричао шта се десило 5. јануара, односно како је до тога дошло и он тај дан не спори.

Осумњиченом је 3. марта продужен притвор да не би утицао на сведоке, због опасности да ће учинити или завршити кривично дело којим прети, али и зато што је за кривично дело за које је осумњичен прописана казна затвора до пет година, а дело је извршено са елементима насиља, као и због узнемирења јавности. Н. О. се на саслушању након хапшења бранио ћутањем.

Лекар је осумњичен да је од почетка јануара до почетка фебруара своју супругу ударао рукама и ногама по глави и целом телу, као и предметима у намери да је тешко повреди.

Такође, сумња се да ју је давио каблом, чупао за косу, упућивао јој претње, вређао и понижавао је. Осумњичени јој је нанео вишетруке повреде главе, бутина, врата, трупа и руку, услед чега су јој поломљена два ребра, као и лева лактична кост, што се квалификује као тешка телесна повреда.

четвртак, 01. јун 2023.
17° C

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено