Судар аутомобила и теретног возила код Пожеге – погинуле две особе, двоје повређених

У саобраћајној несрећи јутрос на путу Ужице–Пожега, у месту Узићи, једна особа је погинула, док је друга особа преминула одмах по пријему у болницу, потврђено је РТС-у у ужичкој болници. Повређене још две особе, од којих је једна животно угрожена.

У тешкој саобраћајној несрећи на путу између Пожеге и Севојна страдала је једна особа, а друга је преминула по пријему у болницу.

Две особе су хоспитализоване у болници у Ужицу – једна је у тешком, а друга у стабилном стању и у току је дијагностика, потврђено је РТС-у.

"Млађи мушкарац, 27 година, примљен је са тешким телесним повредама главе, вратног и лумбалног дела кичме и екстремитета као и хируршким повредама. Kонзилијарно је одлучено да се пацијент транспортује у Kлинички центар у Kраагујевцу", рекла је за Танјуг заменица начелника ургентне службе Опште болнице Ужице Ана Шибинац.

До несреће је, како преноси Танјуг, дошло када је аутомобил марке "застава", ужичких регистарских ознака, кренуо да претиче камион и директно се сударио са комбијем пекарског предузећа. 

На лицу места су полиција, екипе хитне помоћи и ватрогасци, који су страдале извукли из смрсканог аутомобила.

Саобраћај на деоници пута Ужице–Пожега је нормализован, након прекида због увиђаја.

недеља, 28. мај 2023.
15° C

Коментари

Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
PTc
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Operacija kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.