Судар камиона на обилазници око Београда, три особе повређене

Три особе су повређене у судару камиона који се догодио на обилазници око Београда. Чека се да исцури гас из једног од теретњака, након чега ће бити уклоњени. Како РТС сазнаје у МУП-у, нема опасности по здравље грађана.

Судар камиона на обилазници око Београда, три особе повређене Судар камиона на обилазници око Београда, три особе повређене

До судара је дошло јутрос око 6 сати на обилазници око Београда између Стражевице и кружног тока у Реснику.

На терен су изашле три екипе Хитне помоћи, а била је неопходна и интервенција ватрогасаца-спасилаца који су морали да секу лим кабине како би извукли повређене.

Једна повређена особа примљена је у центар за Хитну помоћ ВМА, док су друге две особе превезене у Ургентни центар.

"Примљен је пацијент повређен у судару два камиона. Он је у тешком стању, ради се о политрауми са повредама главе и инсуфицијентним дисањем, тако да је у току дијагностика. Он се налази у хируршко-интензивној нези", каже за РТС доктор Горан Павлићевић, главни дежурни хирург ВМА.

Чека се да исцури гас из једног од теретњака. Како РТС сазнаје у Информативном бироу МУП-а, нема опасности по здравље грађана.

На лицу места су ватрогасци и дежурне службе са великом дизалицом, који ће по истакању гаса кренути са укљањањем камиона.

Шта је узрок ове несреће знаће се након увиђаја.

На том делу пута отежан је саобраћај, наизменично се пропуштају возила. На терену су припадници саобраћајне полиције који регулишу саобраћај.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи