Акција пет полицијских управа, откривено више стотина илегалних миграната

Службеници полицијских управа у Београду, Суботици, Сомбору, Кикинди и Шапцу, у сарадњи са граничном полицијом и Жандармеријом, пронашли су укупно 668 ирегуларних миграната, саопштио је МУП.

Акција пет полицијских управа, откривено више стотина илегалних миграната Акција пет полицијских управа, откривено више стотина илегалних миграната

У акцији усмереној на сузбијање илегалних миграција, полицијски службеници Полицијске управе за Град Београд, на више локација у граду пронашли су укупно 163 илегалних мигранта, наводи се у саопштењу МУП-а.

На територији Суботице, полиција је у импровизованим објектима на подручју шумског појаса уз границу са Мађарском, као и на подручју града, пронашла 180 миграната, док је на више локација у Сомбору пронађено 129 ирегуларних миграната.

Полицијски службеници су на више локација у општини Кањижа затекли укупно 60 илегалних миграната, док је на подручју Лознице, Малог Зворника и Љубовије пронађено њих 136.

Пронађени мигранти су, у сарадњи са Комесаријатом за избеглице, превезени у прихватне центре где им је обезбеђен адекватан смештај.

                Полиција ће и у наредном периоду спроводити редовне контроле кретања и боравка миграната како би се очувала безбедност и сигурност свих грађана, као и самих миграната, истиче се у саопштењу.

 

 

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи