Полицајац пуцао због незаустављања возила на северу КиМ, у Приштини тврде из принуде

Полицијска служба у Приштини саопштила је да је њен припадник вечерас “био принуђен да пуца пошто се сумњиво возило није зауставило на илегалном путу” код села Бање на северу КиМ.

“Полицијски службеници су на пункту су по процедурама батеријском лампом дали знак возилу да стане ради рутинског прегледа, али када је осумњичени (возач) приметио полицајце, повећао је брзину како би побегао и директно угрозио живот полицијских службеника”, наведено је у саопштењу полиције.

“Један од полицијских службеника да би избегао директну опасност по свој и живот других полицијских службеника био је принуђен да употреби ватрено оружје”, известила је полиција.

Сумњив џип марке “ауди” се брзо удаљио са лица места илегалним путевима, тврде из полиције и додају да њене јединице предузимају оперативне и истражне радње на идентификацији и хапшењу осумњичених у овом случају.

У наставку увиђаја полиција је зауставила још два возила која су стигла на исту локацију, а за која се сумња да су повезана са сумњивим возилом, у којем се налазило пет особа.

Оне су упућене у полицијску станицу на разговор и даље поступке у сарадњи и координацији са органима правде.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво