Читај ми!

Тужилаштво о детаљима несреће у фабрици "Шамот"

Увиђајем је утврђено да се током демонтаже челичне кровне конструкције објекта напуштене фабрике "Шамот" у Аранђеловцу, челична конструкција обрушила на платформу на којој су се налазила тројица радника. Jедан радник је од задобијених повреда преминуо на лицу места, саопштено је из Основног јавног тужилаштва у Аранђеловцу.

Из Тужилаштва је за РТС речено да су увиђај у фабрици, у којој је у понедељак погинула једна особа, обавили заменик основног јавног тужиоца у Аранђеловцу и службеници полицијске станице у том граду.

Додаје се да је увиђајем утврђено и да су се на другој платформи налазила двојица радника који су од силине ударца испали из корпе платформе након чега је један радник задобио лакше, а други тешке телесне повреде.

Радници фирме "ДМК плус" из Крагујевца су вршили демонтажу челичне кровне конструкције на основу уговора са фирмом "Бања комерц Бекамент" која је купила напуштене објекте фабрике "Шамот" у Аранђеловцу. 

Увиђају је присуствовао и инспектор рада. У току је прикупљање потребних обавештења на околности настанка предметне незгоде.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара