Читај ми!

Тужилаштво тражи потернице за припаднике Шарићеве групе који су у бекству

Тужилаштво за организовани криминал затражило је од суда да изда наредбе за расписивање међународних потерница за шест припадника групе Дарка Шарића који су у бекству.

Расписивање потернице се тражи за: Бојана Станојковића, Николу Спасојевића, Стефана Андрејића, Марка Вукића, Милутина Радовановића и Данила Стојановића.

Такође, Тужилаштво је тражило од суда да им одреди притвор, као и Александру Бошковићу који је ухапшен у суботу и данас саслушан у тужилаштву, где се бранио ћутањем.

Шарић и још четири припадника групе ухапшени су у четвртак и одређен им је притвор након саслушања. 

Специјални суд у Београду је у суботу одредио притвор до 30 дана Дарку Шарићу и за још четири осумњичена за низ тешких кривичних дела.

Притвор им је одређен због опасности од бекства, да не би сакрили или уништили доказе и да не би поновили кривична дела у кратком периоду.

Поред Шарића притвор је тада одређен и адвокату Дејану Лазаревићу, Урошу Радовановоћу (који се раније презивао Мишић), Данилу Одавићу и Душку Мирковићу.

Овом истрагом Тужилаштва обухваћено је укупно 12 особа, од којих је за сада ухапшено шест.

Тужилаштво за организовани криминал је саопштило да је Шарић организовао и наложио извршење кривичног дела тешко убиство Милана Миловца у Еквадору, у Јужној Америци.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара