Читај ми!

Несрећа код Ражња – погинуо директор "Емисионе технике и веза" Бранко Гогић, повређен Расим Љајић

У саобраћајној несрећи која се јутрос догодила код Ражња, погинуо је директор ЈП Емисиона техника и везе Бранко Гогић који је возио аутомобил, док је Расим Љајић, председник Социјалдемократске партије Србије, повређен. Љајић је ван животне опасности, речено је у УКЦ Ниш.

На ауто-путу Београд–Ниш, код Ражња, јутрос око девет часова, аутомобил "шкода суперб", у коме се налазио председник Социјалдемократске партије Србије и оснивач Санџачке демократске партије Расим Љајић, из за сада неутврђених разлога, слетео с пута и преврнуо се, саопштио је МУП.

У овој саобраћајној несрећи погинуо је директор ЈП Емисиона техника и везе и председник Извршног одбора СДПС-а Бранко Гогић који је управљао аутомобилом.  Он је, како наводи МУП,  од задобијених повреда преминуо на лицу места.

СДПС је навео да ће сутра од 9 часова бити отворена књига жалости у просторијама странке у Дечанској 1 у Београду. 

Расим Љајић, који се налазио у возилу, превезен је у Клинички центар у Нишу и налази се у јединици интензивне неге.

Директор УКЦ Ниш др Зоран Перишић рекао је да је Љајић задобио повреде грудног коша, као и хематоме по глави. Напоменуо је да је Љајић ван животне опасности и да нема знакова крварења.

"Љајић је свестан, у овој ситуацији у којој се налази има озбиљне повреде, има повреде грудног коша, повреде главе и његово стање не захтева хируршко лечење.... Он је стабилан, стабилних животних параметара и није животно угрожен", рекао је Перишић и истакао да се сагледавају сви потребни параметри.

среда, 06. децембар 2023.
3° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара