Нападнута кућа породице Станојевић код Косовске Каменице

Тројица средовечних Албанаца су у ноћи између суботе и недеље напала кућу породице Станојевић у селу Беривојце, општина Косовска Каменица.

До инцидента је дошло када је домаћин Негован Станојевић пратио госте које је имао на породичној свечаности.

"Напали су ме гости албанске кафане која се налази преко пута моје куће, када сам доšао да их замолим да помере своја возила која су неовлашћено паркирали на моју капију", каже Негован Станојевић за РТВ Пулс из Шилова.

Том приликом, поред Негована, лакше телесне повреде добила је и његова супруга Нада која је покушала да га заштити.

Према рецима укућана, Станојевићи су успели да уђу у двориšте и затворе врата, након чега су Албанци наставили да бацају каменице на кућу и том приликом су демолирали два паркирана аутомобила српских власника.

Косовска полиција је убрзо после инцидента доšла на лице места и обавила увиђај, а како је за Пулс потврдио портпарол полиције за регион Гњилана Исмет Хашани, истражне радње су у току.

Село Беривојце броји око 800 становника, а поред већинског српског становништва, ту живе и Албанци и Роми.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво