Читај ми!

Ухапшени због кријумчарења Ирачана

Зајечарска полиција ухапсили је осам људи из тог града због кријумчарења 25 држављана Ирака који су у Србију ушли из Бугарске, саопштено је МУП. Полиција открила и 22 сиријска имигранта у близини границе са Мађарском.

На путу између Зајечара и Параћина ухапшени су Н. И. (23), С. Ђ. (24), М. А. (25), Д. Ц. (28), В. Ђ. (27), Ж. Ђ. (25), Љ. М. (34) и С. М. (29), преноси Бета.

Приликом контроле у њиховим возилима нађено је 25 држављана Ирака, који су илегално прешли из Бугарске у Србију.

У акцији су одузета четири возила којима су превожени мигранти.

Припадници Министарства унутрашњих послова открили су и 22 држављана Сирије без докумената у три аутомобила, којима су управљали српски држављани, на ауто-путу, у близини Бачких Винограда и Хоргоша.

Против држављана Србије биће поднесене кривичне пријаве због сумње да су извршили кривично дело недозвољен прелаз државне границе и кријумчарење људи.

Држављани Сирије ће бити прекршајно процесуирани.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије