Ухапшен судски извршитељ због мита

Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су С. Д. (45), због постојања основа сумње да је као судски извшитељ Привредног суда у Београду примио мито од 600 евра како не би обавио службену радњу коју је морао изврши, а која је у оквиру његових службених овлашћења, саопштено је из МУП-а.

Постоје основи сумње да је С. Д. кривично дело примања мита починио тако што је у периоду од 15. до 25. фебруара ове године, у више наврата, од оштећеног захтевао 600 евра како у оквиру својих овлашћења не би извршио попис покретне имовине предузећа, чији је оштећени власник и директор, а што је морао извршити.

Осумњичени је од оштећеног почетком марта ове године примио новац у једном београдском кафићу, наводи се у саопштењу МУП-а, преноси Танјуг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије