СНС: Напад на страначке просторије у Лазаревцу

На страначким просторијама Српске напредне странке у Лазаревцу разбијено је стакло, саопштио је београдски одбор СНС који је позвао надлежне да истраже напад и починиоце приведу правди.

Градски одбор Српске напредне странке Београд осуђује насилничко понашање политичких неистомишљеника, који су каменицама разбили стакло страначких просторија у Лазаревцу, наводи се у саопштењу, преноси Танјуг.

Како се оцењује, починиоци су "очигледно имали намеру да насиљем покушају да зауставе реформе које спроводи Влада Србије на челу са премијером Александаром Вучићем, које за циљ имају бољи живот свих грађана наше земље".

СНС наводи и да ће се увек залагати за дијалог као начин политичке комуникације, а у саопштењу позива надлежне државне органе да истраже напад на страначке просторије и починиоце приведу правди.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије