Читај ми!

Пожар у фабрици "Оки Боки"

Изгорео део производног и магацинског погона компаније "Кнежевић трејд" из Сремске Митровице, где се пакује флипс са играчкама "Оки Боки".

Пожар је избио рано јутрос а ватрогасно спсилачке јединице, које су око 400 метара удаљене од објеката, уз велике напоре су успеле да локализију ватру за нешто више од пола сата, преноси Танјуг.

Због хладног времена, али и токсичних материја које су се стварале сагоревањем пластичних играчака било је изузетно тешко реаговати, рекао је начелник локалног одељења за ванредне ситуације Стеван Пејић.

Прецизирао је да су ватрогасци у 4.24 обавештени о пожару, да су за минут стигли на лице места и да су, пошто су позвали и додатна возила, успели да локализују ватру за нешто више од пола сата.

Пејић је додао и да је пожар потупно угашен око осам часова, а да су ватрогасно спасилачке екипе остале да дежурају током преподнева јер је у објекту, уз пластичне играчке, било и доста картона, папира...

Према његовим речима, у пожару није било повређених а потпуно је изгорео таван на коме су биле смештене пластичне играчке, кровна конструкција и део погона.

Успели смо да спасимо око три четвртине објекта, односно око 360 метара квадратних производног и канцеларијског простора, рекао је Пејић.

У гашењу ватре учествовало је пет ватрогасних возила и 14 особа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије