Хапшења због дроге и крађе у Зрењанину

Ухапшени Ј. З. ( 40) из Младеновца и В. Л. (40) из Зрењанина, због сумње да су у више наврата набављали, препакивали и продавали хероин на подручју Зрењанина. Полиција ухапсила још једну особу због више крађа.

Приликом легитимисања и прегледа осумњичених, полиција је од Ј. З. одузела око 125 грама прашкасте супстанце за коју се сумња да је опојна дрога хероин, преноси Бета.

Осумњичени су уз кривичну пријаву приведени Вишем јавном тужилаштву у Зрењанину, а након саслушања обојици је одређен притвор, саопштила је зрењанинска полиција.

У саопштењу се додаје да је ухапшен и К. Н. (21) из Зрењанина, којем је одређено задржавање због сумње да је извршио више кривичних дела тешка крађа.

Како се наводи, осумњичени је током 2014. године провалио у више кућа у Зрењанину и околини, из којих је украо техничке уређаје, уметничке слике, сервисе за ручавање, алкохолна пића и друге предмете. 

Претресом стана К. Н. и других просторија пронађени су неки од украдених предмета.

Осумњичени је уз кривичну пријаву предат Основном јавном тужилаштву у Зрењанину а након саслушања, одређен му је притвор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије